Om coaching

 

Mer om coaching

Vi hjälper dig nå dina Topskills

Vi jobbar enligt den fasta övertygelsen att varje människa bär svaren på sina frågor inom sig och själv vet vad som är rätt. Men det flesta av oss behöver hjälp för att kunna hitta dem. Vi gör detta genom en specifik frågeteknik som hjälper dig att hitta Dina svar och Din sanning.

Barnmorskemetoden

Detta var något Sokrates insåg redan för 2 500 år sedan. Han lockade fram svaren genom att ställa frågor och använda sig av den så kallade Barnmorskemetoden. Metoden var tyvärr inte så populär bland överklassen i antikens Grekland som ansåg att det endast var de rika männen som bar på visdom och sanning. När Sokrates gång på gång bevisade att de hade fel och till och med lyckades få en outbildad slavpojke att hitta svaret på ett matematiskt problem så fick överklassen nog - Sokrates blev dömd till döden för sin fräckhet att påstå att varje människa bär på svaren inom sig.

Nya tider - nya utmaningar

Lyckligtvis är det andra tider nu och vi blir inte dömda att tömma en giftbägare för att vi hjälper andra att hitta sina svar. Däremot lever vi i en tid där stress, tidspress och krav från flera håll kan göra att livet känns lite tungt ibland. Många av oss behöver hjälp på vägen för att både hitta sina mål i livet och uppnå dem - eller rätt och slätt hitta tillbaka till sig själv för att må bra.

Vad vill du?

Står du inför ett vägval och vet inte hur du ska komma vidare? Behöver du göra en förändring? Vill du utvecklas, byta jobb, få bättre relationer, leva mer hälsosamt eller helt enkelt få bättre balans i livet? Då har du kommit rätt - vi hjälper dig!

Vad är Coaching?

Kort sammanfattat kan man säga att Coaching är ett samtal där Coachen ställer frågor som hjälper dig som klient att hitta dina mål, lösningar och svar. Detta leder till att du många gånger känner dig mera klarsynt, får en tydligare bild av vad du ska göra och dessutom blir sugen på att göra det. Inom Coachning arbetar vi härifrån och framåt - vi grottar inte ner oss i problemen utan fokuserar på dina styrkor och att hitta lösningar som leder dig framåt mot ditt mål.

Första gången – vi bjuder på 30 minuter

Första gången vi ses lägger vi tid på att prata igenom vad du vill ha hjälp med, hur nuläget ser ut och huvudmål eller fokusområden. Vi går igenom coaching-överenskommelsen som innehåller de regler och riktlinjer vi arbetar enligt samt stämmer av att vi klickar och passar bra ihop. Vi sätter helt enkelt ramarna för hur vårt coaching-samarbete bäst kan genomföras och detta tar ca 80 minuter. Denna första träff är ca 30 min längre än ordinarie tid, men priset är detsamma. Vi bjuder alltså på en halvtimme för att säkerställa att vi kommer igång på allra bästa sätt.

Resterande träffar

Andra gången och framåt ses vi ca 50 minuter åt gången. Vi inleder med en återkoppling till hur det gått sen senast och fortsätter sedan med det som är viktigt för dig att fokusera på just idag.

Var ses vi

Online eller personligt möte i Torslanda på Flygledarevägen 3a.

Vi hjälper dig hitta dina mål och nå dem

Välkommen till oss!

Friskvård

Hos oss kan du använda dina friskvårdskuponger från Actiway, Min Friskvård och ePassi.