Petra Pålsson

ICF-Certifierad Coach

Idag skaffar fler och fler en Coach när de känner att de kört fast och vill ha stöttning i att komma vidare.

Mentor & Coach

Petra Pålsson har lång erfarenhet som mentor och coach med fokus på personlig utveckling. Många väljer Petra som coach för hennes starka förmågor i att lyssna och höra det som inte sägs. Med varsam hand och utmanande frågor coachar hon sina klienter vidare.

« Jag brinner för att hjälpa andra hitta sin inre potential och se dem växa och blomma ut. »

Kontakt

Ring Petra på 0768-977666 för ett förutsättningslöst möte. Online, i mötesrum eller under promenad, du väljer!

Stort människointresse

På 1990-talet började Petra sin karriär som konstruktör av husgrunder i byggbranschen. AutoCad var skoj och husintresset stort — men intresset för mötet med människor och det sociala samspelet var större. Så ganska snart sadlade hon om och utbildade sig till Civilekonom med inriktning marknadsföring. Under utbildningen lyckades hon väva in både ett utbytesår i Tyskland och några säsonger som reseledare i Alperna innan det var dags att "bli vuxen".

Bilar och hälsa

Karriären startade på Ford Motor Company i Stockholm och efter några år där var det Mazda Motor Company i Göteborg som gällde. Totalt blev det 15 lärorika år i bilbranschen, bl a som Marknadschef och Skandinavisk Kommunikationschef. Efter bilbranschen har det varit hälsobranschen som gällt för hela slanten och fokus har legat på coaching, teamutveckling och ledarskapsutbildningar.

Bred erfarenhet

Petra har haft förmånen att vara anställd inom såväl små privata familjeföretag som multinationella jättar - både som rookie och på olika ledande positioner. Detta har gett henne en viktig inblick i och förståelse för hur arbetslivet kan se ut i stort och smått från både ledningshåll och som arbetstagare. Hon driver dessutom eget företag och har erfarenhet av startup, entreprenörskap och de utmaningar man stöter på som egenföretagare.

En aktiv fritid

Petra älskar friluftsliv, skärgården och skidåkning - gärna tillsammans med familj och vänner. Hon har 6 barn i en härlig blandning av mina, dina, våra och andras - allihopa lika fantastiska!