Referenser

 

Referenser

Vad tycker andra?

Martina Thalwitzer

Tack vare Petras fantastiska coachning har jag kunnat ta mig över flera utmaningar de senaste månaderna, både i karriären och privat. Petra har en gedigen verktygslåda och en mycket god kunskap och känsla för vilken hjälp som behövs. Jag ser det som en mycket bra investering att satsa på coachning hos Topskills. De nya insikter och förhållningssätt jag fått under våra samtal hittills är otroligt värdefulla för mig. Jag ser fram emot ett fortsatt grymt samarbete.

Elisabeth Santruschitz

Petra är en fantastiskt lyhörd och målmedveten Coach som jag vänder mig till när jag vill utveckla nya affärsidéer eller kvalitetssäkra min egen Coachingverksamhet. Hon har en otrolig energi och förmedlar värme och glädje i varje möte. Med sin vassa kompetens ger hon mig alltid de utmaningar jag behöver för att utvecklas vidare.

Inge-mo Haraldh

Petra coachade mig under den andra våren med Covid, när det mesta började kännas som mer av detsamma - tråkigt och instängt. En mer hjälpsam, professionellt coachande, lyhörd, försiktigt framåtskuffande och varm person har jag sällan träffat. Vi har synkat otroligt bra från början och jag har fått stor hjälp på vägen att bena ut mina alla utmaningar inkl den senaste - en hel attackplan! Tack goda kvinna för att du finns!

Johanna Pollnow

Den mest positiva, klarsynta och reflekterande människan jag mött – coachningen i att komma vidare när jag hade kört fast har varit ovärderlig! TACK!

Marlene Löfgren

Petra har en grym förmåga att känna in när det klonkar in eller när poletten trillar ner. Hennes närvaro och frågor gör att det är lätt för mig att hitta lösningar och svar på mina funderingar eller problem. Hon är en fantastisk lyssnare och framförallt en envis problemlösare.

Annelie Jademark

Petra har en fantastisk förmåga att utmana mig till nya nivåer. Hennes empati gör att jag känner mig trygg och vågar ta viktiga beslut som leder till utveckling, en större livsglädje och nyfikenhet på livet.

Jannica Karlsson

Jag känner stort förtroende för Petra. Med närvaro, klokhet och mycket empati skapar hon ett tryggt och skönt utrymme där jag kan uttrycka mig på ett enkelt sätt och där jag får tillåtelse att växa. Hon hjälper mig att se möjligheter, stöttar mig och tror på mig på ett genuint sätt — det är otroligt kraftfullt och fint

Lotta Wiik

Petra hjälpte mig att växa i mitt egenföretag inom hälsa. Hon har en enorm förmåga att hitta och ta fram det bästa ur varje person. Hon gav mig självförtroende och gjorde så att jag vågade tro på mig själv och kunde nå dit jag ville. Från att ha haft enorma problem med att prata inför andra människor, kan jag nu framföra både tal och möten självsäkert utan problem.

Veronica Jufors

Petras största styrka som Coach är hennes fantastiska energi. Hon lyssnar och tillsammans med henne känns allt möjligt!

Maria Mohlin

Att ha Petra som Coach är ett sant nöje. Redan från start bjuder hon, med sprudlande glädje, in till att samverka för att nå uppsatta mål, kompetensutvecklas samt formas individuellt och i grupp med andra. Petra stöttar engagerat de hon arbetar med och har bekräftat mig i min yrkesverksamma roll och i arbetet med människor som fokus. Tack Petra, för tiden då du coachade mig!

Emma Bergdahl

Skulle jag beskriva Petra med fem ord skulle de vara: Positiv, sprudlande, peppande, glad, driven. Petra är en av de mest positiva och sprudlande människor jag träffat. Hon är alltid glad och öppen med hur hon tänker, samtidigt som hon är klok och eftertänksam med bägge fötterna på jorden. Inget är för svårt för Petra och hon ser bara möjligheter.

Isabelle Ljubovic

Petra är trevlig, glad, ödmjuk och uppmuntrande, samtidigt som hon är väldigt professionell och ansvarstagande! Hon är en genuint god person och vill alltid hjälpa till. Petra är också otroligt tålmodig som är en ovanlig egenskap idag, men enormt viktig i alla livets sfärer.