Referenser

Vad tycker andra?

Johanna Pollnow

"Den mest positiva, klarsynta och reflekterande människan jag mött – coachningen i att komma vidare när jag hade kört fast har varit ovärderlig! TACK!"

Lotta Wiik

"Petra hjälpte mig att växa i mitt egenföretag inom hälsa. Hon har en enorm förmåga att hitta och ta fram det bästa ur varje person. Hon gav mig självförtroende och gjorde så att jag vågade tro på mig själv och kunde nå dit jag ville. Från att ha haft enorma problem med att prata inför andra människor, kan jag nu framföra både tal och möten självsäkert utan problem."

Veronica Jufors

"Petras största styrka som coach är hennes fantastiska energi. Hon lyssnar och tillsammans med henne känns allt möjligt!"

Maria Mohlin

"Att ha Petra som Coach är ett sant nöje. Redan från start bjuder hon, med sprudlande glädje, in till att samverka för att nå uppsatta mål, kompetensutvecklas samt formas individuellt och i grupp med andra. Petra stöttar engagerat de hon arbetar med och har bekräftat mig i min yrkesverksamma roll och i arbetet med människor som fokus. Tack Petra, för tiden då du coachade mig!"

Emma Bergdahl

"Skulle jag beskriva Petra med fem ord skulle de vara: Positiv, sprudlande, peppande, glad, driven. Petra är en av de mest positiva och sprudlande människor jag träffat. Hon är alltid glad och öppen med hur hon tänker, samtidigt som hon är klok och eftertänksam med bägge fötterna på jorden. Inget är för svårt för Petra och hon ser bara möjligheter."

Isabelle Ljubovic

"Petra är trevlig, glad, ödmjuk och uppmuntrande, samtidigt som hon är väldigt professionell och ansvarstagande! Hon är en genuint god person och vill alltid hjälpa till. Petra är också otroligt tålmodig som är en ovanlig egenskap idag, men enormt viktig i alla livets sfärer."