Om Coaching

Vi hjälper dig hitta dina svar

Vi jobbar enligt den fasta övertygelsen att varje människa bär svaren på sina frågor inom sig och själv vet vad som är rätt. Men det flesta av oss behöver hjälp för att kunna hitta dem. Vi gör detta genom en specifik frågeteknik som hjälper dig att hitta Dina svar och Din sanning.

Barnmorskemetoden
Detta var något Sokrates insåg redan för 2 500 år sedan. Han lockade fram svaren genom att ställa frågor och använda sig av den så kallade Barnmorskemetoden. Metoden var tyvärr inte så populärt bland överklassen i antikens Grekland som ansåg att det endast var de rika männen som bar på visdom och sanning.
När Sokrates gång på gång bevisade att de hade fel och t o m lyckades få en outbildad slavpojke att hitta svaret på ett matematiskt problem så fick överklassen nog – Sokrates blev dömd till döden för sin fräckhet att påstå att varje människa bär på svaren inom sig.

Nya tider – nya utmaningar
Lyckligtvis är det andra tider nu och vi blir inte dömda att tömma en giftbägare för att vi hjälper andra att hitta sina svar.
Däremot lever vi i en tid där stress, tidspress och krav från flera håll kan göra att livet känns lite tungt ibland. Många av oss behöver hjälp på vägen för att både hitta sina mål i livet och uppnå dem – eller rätt och slätt hitta tillbaka till sig själv för att må bra.

Vad vill du?
Vill du skapa bättre relationer – både med dig själv och andra? Utvecklas, växa – inåt eller utåt? Hitta dina svar? Förbättra din kommunikation? Dyka på djupet eller klättra uppåt? Komma igång med din träning, äta hälsosammare, byta jobb, eller helt enkelt få bättre balans i livet?
Då har du kommit rätt – vi hjälper dig!

Vad är Coaching

Kort sammanfattat kan man säga att Coaching är ett samtal där Coachen ställer frågor som hjälper dig som klient att hitta dina svar, lösningar och mål. Detta leder till att du många gånger känner dig mera klarsynt, får en tydligare bild av vad du ska göra och dessutom blir sugen på att göra det.
Inom Coachning arbetar vi härifrån och framåt – vi grottar inte ner oss i problemen utan fokuserar på dina styrkor och att hitta lösningar som leder dig framåt mot ditt mål.

Vi hjälper dig hitta dina mål och nå dem
Varmt välkommen!