Ledarskapsutbildning med vandring i vacker Norsk natur

En gedigen ledarutbildning som ger dig både teoretisk och praktiska kunskap, ökad självinsikt samt konkreta verktyg som du kan använda direkt i ditt arbete. Och vad är väl bättre än att kombinera utbildning med vandring i Norges vackra natur och fjäll?

Utbildningsinnehåll – översikt:

Varje dag varvar vi teori, praktiska övningar, konkreta verktyg och reflektion – både individuellt och i grupp. Stor del av dagen arbetar vi i konferensrum och eftermiddagarna tillbringar vi ute i naturen och vandrar tillsammans. Samtidigt som vi rör på oss utomhus fortsätter vi utbildningen, gör övningar och reflekterar över dagen som har varit.
Det finns en mängd vackra turer med storslagen natur att uppleva i och omkring Molde.

Både våra egna erfarenheter och forskning visar att hjärnan bearbetar ny information lättare när vi kombinerar lärande med reflektion och fysisk aktivitet. Och vad är väl då bättre än att kombinera en gedigen ledarutbildning med vandring i Norges vackra natur och fjäll?

Du behöver varken vara elitidrottare, bergsget eller inbiten vandrare för att delta – däremot är det en förutsättning att du gillar att vara utomhus, promenera och har normalgod kondition.

Foto från Tusenårsvarden, Molde
tre moduler – specialanpassade datum för ditt företag

Utbildningen är uppdelad i tre moduler med tre dagar för respektive modul. De två första modulerna hålls i Molde – en riktig pärla längs den norska västkusten. Modul nummer tre hålls på Arken Hotel & Konferens i Göteborg.

Utbildningen pågår vanligtvis under 6-8 månader och vi skräddarsyr lösningar för företag med mer än 10 deltagare. För att samtliga deltagare ska få ut maximalt av utbildningen är antalet platser begränsade till 20 stycken per omgång.

Foto: Dirk Mehlfeldt, Pictures of Norway
VAD INGÅR?

I utbildningspaketet ingår följande i Molde, Norge:

För dig som vill komma ordentligt utvilad till kursstart rekommenderar vi ankomst kvällen innan och en extra övernattning i Molde.

I Modul 3 på Arken Hotell & Konferens i Göteborg, Sverige ingår följande:

TIPS PÅ FLYG

Det finns flera direktflyg Oslo – Molde t.o.r och enklast är att flyga med antingen Norwegian eller SAS. Närmare information fås på begäran.

För dig som gillar att köra bil är vägen mellan Oslo och Molde en fantastiskt upplevelse – en ”Scenic route” i ordets rätta bemärkelse!

om oss

Vi som ansvarar för och håller i samtliga utbildningsdagar tillsammans är Janicke Blomsnes och Petra Pålsson. 

Båda två har lång erfarenhet som ledare på flera olika nivåer i näringslivet, bl a Marknadschef, Kommunikationschef och VD.

Vi är båda internationellt certifierade Coacher med mångårig erfarenhet av att utveckla ledare och team. Dessutom har vi ett brinnande intresse för friluftsliv, natur och vandring.

Janicke nås på info@blomsnes.com 0733 23 18 01 och www.blomsnes.com
Petra nås på info@topskills.se 0768 977 666 och www.topskills.se

Vi ser fram emot att höra av dig och besvarar gärna dina frågor och funderingar!

Petra & Janicke

Vill du anmäla ditt intresse eller har frågor om utbildningen? Klicka på knappen här nedanför så hör vi av oss.

Fjordstuer Hotel, Molde
Hotel Thon, Molde
Arken Hotel & Konferens, Göteborg