Ledarutbildning – Starka Kvinnliga Ledare

VI TROR PÅ MÅNGFALD OCH VILL STÄRKA KVINNOR I LEDANDE POSITIONER!

Både forskning och vår egen erfarenhet visar på vikten av att bygga broar och utbyta erfarenheter mellan både företag och olika länder. Därför välkomnar vi deltagare från både Sverige och Norge.

UTBILDNINGSINNEHÅLL:

Modul 1: Självkännedom och kommunikation

  • Självledarskap – Läs mer: här
  • Effektiv kommunikation
  • Coachande ledarskap

Modul 2: Gruppdynamik och situationsanpassat ledarskap

  • Skapa en kultur baserad på tillit och psykologisk trygghet
  • Hur du kan utveckla och leda ett framgångsrikt team
  • Situationsanpassat ledarskap

Varje dag varvar vi teori, praktiska övningar, konkreta verktyg och reflektion – både individuellt och i grupp. 

Modulerna är på 3 dagar vardera. Modul 1 hålls på konferensanläggning i Göteborg eller Stockholm. 

Både våra egna erfarenheter och forskning visar att hjärnan bearbetar ny information lättare när vi kombinerar lärande med reflektion och fysisk aktivitet. Vad är väl då bättre än att kombinera din ledarutbildning med vandring i Norges vackra natur och fjäll? Därför hålls modul 2 i Molde eller Trysil.

Två erfarna kvinnliga utbildare

Vi som ansvarar för och håller i samtliga utbildningsdagar tillsammans är Janicke Blomsnes och Petra Pålsson. Både har lång erfarenhet som ledare på flera olika nivåer i näringslivet, bl a marknadschef, kommunikationschef och VD.

Vi är båda internationellt certifierade Coacher med mångårig erfarenhet av att utveckla ledare och team. Dessutom brinner vi för att skapa förutsättningar för fler framgångsrika kvinnliga ledare och större mångfald i företag och organisationer.

JANICKE BLOMSNES – Utbildare och tidigare VD

Janicke är Certifierad Coach med många års ledarerfarenhet både i Norge och Sverige samt en bakgrund som Landschef – VD i Sverige. Hon har de insikter och verktyg som krävs för att hjälpa kursdeltagare att sätta tydliga mål och strategier för att uppnå önskat resultat.
Oavsett om du som ledare vill förbättra din ledarskapsförmåga, eller är en egenföretagare som behöver hjälp med att hantera olika utmaningar som är kopplade till att äga och driva ett företag är hon där för att ge dig det stöd du behöver.

Janicke nås på info@blomsnes.com och du kan läsa mer om henne på www.blomsnes.com

PETRA PÅLSSON – International PCC Coach och utbildare

Petra har lång erfarenhet som Utbildare och Coach med fokus på personlig utveckling och ledarskap.

Petra har haft förmånen att vara anställd inom såväl små privata familjeföretag som multinationella jättar – både som rookie och på olika ledande positioner. Detta har gett henne en viktig inblick i och förståelse för hur arbetslivet kan se ut i stort och smått från både ledningshåll och som arbetstagare. Hon driver eget företag och har erfarenhet av startup, entreprenörskap och de utmaningar man stöter på som egenföretagare.

Petra nås på info@toppskills.se