Personlig Coaching

Varför coaching?

Det korta svaret är för att Coaching fungerar och är ett smart verktyg för utveckling, växande och för att nå uppsatta mål.

Svarar du ja på någon av frågorna nedan så fortsätt läsa och kontakta sen oss!

  • Vill du utvecklas och hitta dina Topskills?
  • Står du inför ett vägval?
  • Behöver du göra en förändring?
  • Har du kört fast?
  • Behöver du växa in i din nya roll på arbetet eller privat?
  • Vill du hitta dina mål i livet och stöttning i att uppnå dem?
  • Knakar det i fogarna i teamet, relationer eller med vänner?
  • Önskar du få bättre balans i livet?
  • Vill du bli ditt bästa jag?

Då har du kommit rätt — vi hjälper dig!

Personlig Coaching – hur går det till?

Första besöket
Första gången vi ses lägger vi tid på att prata igenom vad du vill ha hjälp med, hur nuläget ser ut och huvudmål eller fokusområden.
Vi går igenom coaching-överrenskommelsen som innehåller de regler och riktlinjer vi arbetar enligt samt stämmer av att vi klickar och passar bra ihop. Vi sätter helt enkelt ramarna för hur vårt coachingsamarbete bäst kan genomföras och detta tar 80-90 minuter.

Resterande besök
Andra gången och framåt ses vi ca 50 minuter åt gången. Vi inleder med en återkoppling till hur det gått sen senast och fortsätter sedan med det som är viktigt för dig att fokusera på just idag.

Var ses vi
Online eller personligt möte i Torslanda på Flygledarevägen 3a.

Vi hjälper dig hitta dina mål och nå dem
Varmt välkommen!

Petra har en fantastisk förmåga att utmana mig till nya nivåer. Hennes empati gör att jag känner mig trygg och vågar ta viktiga beslut som leder till utveckling, en större livsglädje och nyfikenhet på livet.

Annelie Jademark

Jag känner stort förtroende för Petra. Med närvaro, klokhet och mycket empati skapar hon ett tryggt och skönt utrymme där jag kan uttrycka mig på ett enkelt sätt och där jag får tillåtelse att växa. Hon hjälper mig att se möjligheter, stöttar mig och tror på mig på ett genuint sätt — det är otroligt kraftfullt och fint.

Jannica Karlsson

Petra hjälpte mig att växa i mitt egenföretag inom hälsa. Hon har en enorm förmåga att hitta och ta fram det bästa ur varje person. Hon gav mig självförtroende och gjorde så att jag vågade tro på mig själv och kunde nå dit jag ville. Från att ha haft enorma problem med att prata inför andra människor, kan jag nu framföra både tal och möten självsäkert utan problem.

Lotta Wiik

Petra coachade mig under den andra våren med Covid, när det mesta började kännas som mer av detsamma – tråkigt och instängt. En mer hjälpsam, professionellt coachande, lyhörd, försiktigt framåtskuffande och varm person har jag sällan träffat. Vi har synkat otroligt bra från början och jag har fått stor hjälp på vägen att bena ut mina alla utmaningar inkl den senaste – en hel attackplan! Tack goda kvinna för att du finns!

Inge-Mo Haraldh

Den mest positiva, klarsynta och reflekterande människan jag mött – coachningen i att komma vidare när jag hade kört fast har varit ovärderlig! TACK!

Johanna Pillow

Att ha Petra som Coach är ett sant nöje. Redan från start bjuder hon, med sprudlande glädje, in till att samverka för att nå uppsatta mål, kompetensutvecklas samt formas individuellt och i grupp med andra. Petra stöttar engagerat de hon arbetar med och har bekräftat mig i min yrkesverksamma roll och i arbetet med människor som fokus. Tack Petra, för tiden då du coachade mig!

Maria Mohlin