Ledarutbildning – Styra Leda Coacha

Ledarutbildning i världsklass

I samarbete med Strandska Utvecklingshuset AB utbildar jag chefer på olika nivåer i Ledarskapsprogrammet Styra Leda Coacha. Det är ett kraftfullt och välbeprövat ledarskapsprogram framtaget i samverkan mellan Strandska Utvecklingshuset och SKF. Genom att slå ihop Strandskas gedigna erfarenhet och SKFs krav på globala ledare i världsklass är programmet både unikt och extremt användbart för ledare på alla nivåer.

Vill du ta dig själv eller dina Ledare vidare till nästa nivå?
Klicka på knappen nedan!

Referenser

”Detta var en av de bästa och mest givande utbildningarna jag någonsin har gått. Fantastisk ledare (Petra) och en underbart härlig grupp.”
Linda Ökvist

”En effektfull utbildning som alla ledare borde gå!”
Sara Ek

”En fantastisk utbildning som utvecklade mig själv som människa och ledare och rustade mig med oerhört värdefulla verktyg för att öka engagemang och arbetsglädje hos mina medarbetare!”
Linda Ström

”Några av de roligaste och mest utmanande dagar jag haft. Tillsammans med en fantastisk varm och engagerad kursledare och en härlig trygg grupp som vi hela tiden svävade utanför komfortzonen för att aktivt öva de olika delarna för att utvecklas. Utbildningen gav mig väldigt många färdigheter till att styra, leda och coacha både grupp och individ att arbeta vidare med i mitt dagliga arbete. Många insikter om sig själv kom fram som ledare under kursens gång. Samt synen på de olika delarna i vilken kraft det blir att behärska att ”dansa” emellan styrning, ledning och coachning för att nå uppsatta resultat. En mycket bra utbildning som jag varmt rekommenderar till alla ledare och chefer – de insikterna och arbetsverktyg som Petra på Strandska gav mig, kommer tillsammans med övning framöver fortsätta förbättra mig som ledare. Stort tack!”
Malin Witt

”Mycket bra du lär ut bra och får med alla. En av dom bästa utbildning jag har varit på! Har fått med mig verktyg som jag kommer att använda”
Gitte Stein

”Mycket bra, användbara praktiska övningar, bra att övningarna återkommer flera gånger, bra att utbildningen pågår över tid så att praktik och teori kan varvas, men ändå under en kortare period.”
Marie Aronsson

”Bra kursupplägg, bra kursledare och bra grupp. Nöjd!”
Thore Andersson

Mycket givande och lärorik utbildning. Skulle starkt rekommendera den till andra!”
Marie Bengtsson

”Jag uppskattade kursen då den kompletterade det jag redan fått utbildning och kunskap i genom att vara praktisk och konkret. Det gavs tydliga exempel på hur den teoretiska kunskapen kunde och ska användas i vardagen och vi fick många möjligheter att öva.”
Camilla Andersson

”Bra och lärorik utbildning. Rekommenderas!”
Sofia Stengavel